Ervaringen


J. Visser (dinsdag 2 februari 2021)
Als je kleine gezondheidsprobleempjes hebt is dat vaak medisch niet of naar tevredenheid op te lossen. Zelf had ik allerlei kleine dingen die me toch behoorlijk beperkte. Ik heb diverse dingen geprobeerd, soms hielp het en soms niet, het gaf mij wel inzicht in de werking van alternatieve oplossingen. 
Zelf dokteren is lastig. Daarom ging ik op zoek en vond Kristel met haar bedrijf Energeia. Het was precies de sleutel die ik nodig had. 
Kristel heeft veel kennis en zoekt net zo lang tot ze bij de oplossing is. 
Samen met haar kwam ik tot een basis aantal supplementen waarmee ik goed uit de voeten kon. Is alles dan opgelost? Nee je moet zelf ook meewerken en bereid zijn om zeg maar gezond te leven. Als je dat samen met Kristel doet heb je het goed.

R. de Leeuw (woensdag 10-03-2021)
Zo'n vier jaar geleden kwam ik per toeval bij Kristel thuis als monteur om de problemen met het internet te verhelpen en toen raakten we in gesprek in haar praktijkruimte door de vele interessante boeken die ik daar zag staan. Door mijn zoektocht naar (kennis over) gezondheid was ik mijn leven lang al verwikkeld geweest in de reguliere geneeswijzen zonder antwoorden te vinden en onder ondertussen was de alternatieve zienswijze al goed geïntegreerd. Dus het was een verademing om iemand te vinden die écht betrokken is en de belangen van de cliënt voorop stelt.
Kristel luistert oprecht, kan heel goed verbinden en heeft een holistische visie waarbij balans voorop staat. Ze snapt dat er 'op de weg naar gezondheid' verschillende stappen gemaakt moeten worden en alles hierin nauw samen hangt. Ze staat voor je klaar waar dat nodig is en blijft na jaren nog net zo betrokken als tijdens ons eerste gesprek.
Kristel, ik ben blij met jou en je hebt me al veel mooie stappen laten maken door daar te zijn waar ik dat nodig had. Ik hoop nog vele jaren bij je te mogen komen!

Aangesloten bij