Wat kan ik voor u betekenen?


U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten op fysiek en mentaal niveau. De meeste mensen hebben regulier al een pad afgelegd en komen daarin niet verder of willen juist het reguliere pad niet bewandelen. Ik kan u behulpzaam zijn bij het onderzoeken of er meer mogelijkheden zijn om beter te worden of meer kwaliteit van leven te ervaren. 

Hiervoor maak ik onder andere gebruik van een Body Scanalyser om uw lichaam door te meten zodat ik een indruk heb van uw gezondheid. Verder maak ik gebruik van een biotensor (meetinstrument) al dan niet in combinatie met een testprotocol en werk ik met een vragenlijst voor het maken van een Neutrotransmitterprofiel (CellCare). Daarnaast bespreek ik met u uw voedingspatroon en kijken we waar het op een eenvoudige manier beter kan.

Producten waar ik graag gebruik van maak zijn orthomoleculaire producten (bouwstoffen van onder andere AOV, BioVitaal, Bonusan, Now, Nova Vitae, OrthoBasics, Orthica, Royal Green, Vitakruid, Vitals), de energetische middelen van Vita Producten, Schüssler celzouten (Vita Reform van der Snoek), therapeutische oliën en supplementen van Do Terra, remedies, diverse producten om de darmen te ondersteunen van onder andere Vitamunda en de neurotransmittermiddelen van Cell Care.

Aangesloten bij