Werkwijze


Mijn manier van werken is dat ik op zoek ga naar de onderliggende oorzaak van de klacht, met als doel de belastingen/blokkades die de klacht(en) veroorzaakt op te heffen zodat het lichaam zijn zelfhelende vermogen weer kan aanspreken en voor zover mogelijk het herstel in gang kan zetten.

Klachten/aandoeningen zijn er niet altijd van de ene op de andere dag, er gaat vaak wat tijd overheen voordat men zich bewust is dat het nodig is om daar iets aan te doen. Het herstelproces verloopt voor iedereen anders, omdat de onderliggende oorzaak van een ogenschijnlijk dezelfde klacht op een andere manier ontstaan kan zijn en iedereen uniek is.

Het eerste consult duurt ca. anderhalf uur inclusief de meting met de Body Scanalyser. In dat eerste consult bespreken we de vooraf ingevulde anamneseformulieren zodat duidelijk wordt wat de belangrijkste klachten zijn en ik kan doorvragen op aandachtspunten die voor de behandeling van belang zijn. Na ons gesprek ga ik aan het werk met de informatie die u met mij heeft willen delen. Na circa 1 week volgt een tweede consult voor het bespreken van de uitkomsten en het behandeladvies. Afhankelijk daarvan is het eerstvolgende consult meestal na circa 6 weken.

Aangesloten bij