DISCLAIMER


Alle rechten voorbehouden Natuurgeneeskundige Gezondheidspraktijk Energeia 2020 ©

Deze site geeft alleen informatie, geen advies. De therapeut genoemd op deze website, is niet aansprakelijk voor eventuele foutieve toepassing van de op deze website geschreven informatie. Breng van elke therapie die u ondergaat, altijd uw huisarts of regulier therapeut op de hoogte. Er wordt door mij geen medisch advies gegeven. Iedere uiting op dit gebied dient te worden gezien als de persoonlijke mening van mijzelf. De cliënt is en blijft altijd verantwoordelijk voor zijn/haar eigen gezondheid.

NATUURGENEESKUNDIGE GEZONDHEIDSPRAKTIJK ENERGEIA staat voor het leveren van complementaire zorg. Dat wil zeggen aanvullende zorg en geen zorg die reguliere geneeswijzen of therapeutische behandelingen op welke wijze dan ook zou willen of trachten buiten te sluiten.
Besluiten met betrekking tot het al dan niet inwinnen van medisch advies, het volgen van een behandeling en of het innemen van medicijnen zijn dan ook altijd de volledige verantwoordelijkheid van de cliënt.
De cliënt dient van te voren te melden als hij een psychiatrische aandoening heeft waarbij plotselinge aanvallen of andere ernstige reacties kunnen voorkomen. Behandeling van mensen met een dergelijke achtergrond vindt alleen plaats onder verantwoordelijkheid van een arts of psychiater.


Disclaimer website

De vertoonde informatie op deze website is door NATUURGENEESKUNDIGE GEZONDHEIDSPRAKTIJK ENERGEIA met zorg samengesteld, echter onjuistheden of onvolledigheden kunnen voorkomen. NATUURGENEESKUNDIGE GEZONDHEIDSPRAKTIJK ENERGEIA wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onjuistheden en onvolledigheid van de informatie op de website. Evenals voor het eventueel niet goed functioneren van de website, voor mogelijke virussen en voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinkt.

Aangesloten bij