Gezondheidspraktijk Energeia


Bezoek- en tevens postadres van mijn praktijk:
Saffier 34, 1625 RB Hoorn
Mobiel - 06 – 105 207 68
Email - kristel@praktijkenergeia.com

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Is het niet mogelijk om op een van deze dagen een afspraak te maken, dan kunnen we altijd in overleg wat wel mogelijk is.

Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Verder kunt u mij bellen, mailen, SMS-en of een WhatsApp sturen. 


Tarief consult

Mijn tarief is € 78,50 voor een consult van 1 tot 1,5 uur.
Na elk consult ontvangt u van mij een factuur en kunt u voor de betaling pinnen of contant afrekenen. Bij een betaling per bank is de betalingstermijn 14 dagen.

Een afspraak afzeggen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren afgezegd of veranderd worden. In het geval dat dit niet zo is, dan wordt het consult in rekening gebracht. De reden van de afzegging is hierop niet van invloed.

Vergoeding

Mijn consulten kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door zorgverzekeraars vanuit het aanvullende verzekeringspakket 'Alternatieve Geneeswijzen'. Mijn consulten gaan niet ten koste van het Eigen Risico. De vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Meestal wordt een deel van mijn consult vergoed. U kunt controleren bij uw zorgverzekeraar of de vergoeding ook voor uw polis geldt op www.zorgwijzer.nl.Vergoeding zorgverzekeraars tijdens Corona

Nu we in een bijzondere maatschappelijke periode leven is er door de zorgverzekeraars de mogelijkheid geboden om als therapeut consulten op afstand te mogen geven voor de periodes dat men niet persoonlijk naar een zorgverlener kan of wil gaan. Hiervoor krijgt u een factuur met de toevoeging 'Consult op afstand'. U dient wel altijd bij uw zorgverzekeraar na te gaan of dit inderdaad door hen wordt vergoed.

Supplementen/producten

Supplementen/producten zijn niet bij de consultprijs inbegrepen en dienen ook bij aflevering middels pin, contant of betaalverzoek te worden voldaan. Voor het opsturen van producten/bestellingen breng ik de verzendkosten apart in rekening.

Opsturen supplementen/producten

Voor het opsturen van supplementen/producten werk ik samen met Nova Vitae en Varuvo.

Belangrijke informatie bij behandeling door therapeut en arts

Ik ben geen regulier arts en kan en wil deze niet vervangen. Vertel je arts dat je onder behandeling bent, ook als deze de therapie niet kent, erkent of terughoudend reageert.

Staak nooit een voorgeschreven behandeling van je arts, zonder overleg met je arts. Neem altijd de voorgeschreven medicijnen in. Mocht je merken dat tijdens de periode van je behandeling bij mij je klachten sterk verminderen dan kun je de inname van de medicijnen bespreken met je arts. Misschien kan er na verloop van tijd verminderd of gestopt worden. Doe dit echter nooit uit jezelf!

Aangesloten bij